Een gepast detailingprogramma voor elke wagen

Elke behandeling vereist een grondige aanpak. Jouw wagen wordt secuur behandeld met een optimaal resultaat als doel: een wagen die zowel vanbinnen als vanbuiten er perfect uitziet, een proper interieur, zichtbaar glanzende en sterkere lak, … Kortom, na een behandeling van Servicepunt Sleihage heb je een wagen die zijn nieuwstaat overtreft.

1 Dieptereiniging van het interieur

De wagen wordt grondig gewassen & het motorcompartiment en de deurslagen worden gereinigd. Het volledige interieur wordt schoongemaakt door middel van perslucht en dieptereinigingsmachines. Vlekken uit stoffen zetels worden verwijderd & lederen zetels worden gereinigd en gevoed met een lederbalsem.

Richtprijs
€150 excl. BTW

Reiniging interieur

2 Basic treatment

Clayen

Clayen is een essentiële voorbereiding wanneer we een wagen polijsten of waxen. Nadat de wagen grondig is gereinigd, wordt alle bovenliggende contaminatie verwijderd door middel van een detailing clay. 

Inbegrepen in de basisprijs van elke basic treatment

Polijsten

Wil je krasjes of oneffenheden in de lak van jouw wagen optisch onzichtbaar maken? Afhankelijk van de staat van de lak gebruiken we verschillende werkwijzen en producten om jouw wagen te polijsten. Meer weten over de producten en werkwijze? Kom gerust langs, op basis van jouw wagen en type lak bekijken we de beste oplossing.

Richtprijs
vanaf €200 excl. BTW
 (afhankelijk van de staat van de lak)

Waxen

Na het clayen en polijsten beginnen we te waxen. Waxen, ofwel simoniseren in de volksmond, zorgt ervoor dat de lak terug beschermd wordt. Na een waxbeurt is jouw wagen terug beter beschermd tegen diverse weersinvloeden, strooizout, …

Richtprijs
vanaf €120 excl. BTW
(afhankelijk van de staat van de lak)

3 Gyeon treatment

Wens je nog iets verder te gaan in de bescherming van jouw wagen? Wij geloven rotsvast in de producten van Gyeon. Deze producten zijn gemaakt op basis van siliciumdioxide (SiO2), een geavanceerde technologie in de autobescherming. Naast de automobielindustrie wordt deze technologie ook ingezet in de elektronica-industrie en op treinen om ze te beschermen tegen graffiti en andere soorten vandalisme. Ijzersterk dus, perfect voor de bescherming van jouw wagen. Het is een keramische coating en gaat net iets verder dan de traditionele coatings.

Gyeon

Voordelen van de Gyeon treatment

  • Weerstand: bestand tegen chemicaliën en producten tot en met een PH waarde van 12.
  • Zelfreinigende eigenschappen: afstoting van water en vuil
  • Onderhoud is gemakkelijk en kost minder geld
  • Langdurig beschermende coatings: 2 jaar garantie
  • Effectief: Gyeon zorgt voor langdurige bescherming samen met een mooie uitstraling en glans
Gyeon producten

Onze 3 behandelingen

Gyeon Q2 Prime

De Gyeon Q2 Prime is een keramische lakbescherming. Deze behandeling heeft waterafstotende eigenschappen, waardoor je gerust een wasbeurt kunt overslaan. Je wagen blijft niet alleen langer schoon, maar de lak komt werkelijk tot leven. De Prime heeft een minimale levensduur van 12 maanden of 20 000 km.

Richtprijs
Nieuwe wagen: vanaf €300 excl. BTW
Gebruikte wagen: vanaf €400 excl. BTW

Gyeon Q2 Mohs+

Deze topbehandeling van Gyeon bevat drie beschermingslagen. Elke laag verbetert de duurzaamheid. Het eindresultaat is een toplaag die harder is dan de bestaande vernislaag. Hogere glans, betere krasbestendigheid, water-en vuilafstotend, beter bestand tegen chemicaliën, … jouw lak is veel gemakkelijker te onderhouden dan voorheen. Twee jaar garantie (met certificaat)

Richtprijs
Nieuwe wagen: vanaf €570 excl. BTW

Gyeon Q2 Durabead

Deze behandeling heeft dezelfde kernmerken als de Gyeon Q2 Mohs+ maar met het verschil dat hier de nadruk ligt op het waterafstotende effect. De lak blijft gegarandeerd voor twee jaar zijn waterafstotende eigenschappen behouden. Twee jaar garantie (met certificaat)

Richtprijs
Nieuwe wagen: vanaf €570 excl. BTW

Vraag icoon

Wens je meer informatie over ons detailingprogramma?

Contacteer ons nu
Facebook icoon

Tevreden over jouw behandeling van Servicepunt Sleihage?

Post jouw resultaat op Facebook met de hashtag #servicepuntsleihage #gyeon